محک کالا

انجمن صنفی شرکت ها و موسسات حمل و نقل کرمان | محک-کالا

  • ثبت معاینات سلامت شغلی رانندگان در سامانه وزارت بهداشت
  • محدودیت ترافیکی نوروز ۱۴۰۲
  • صدور مجوز فعالیت رانندگان حمل ونقل باری در بخش مسافربی
  • الزام اعلام بارکلیه کارخانجات وصنایع در سامانه اعلام بار مجازی
  • نرخ جریمه نقدی تخلف شرکت های حمل ونقل
  • مدت زمان ابطال بارنامه
  • ثبت تخلف غیر واقعی برای خودروهای برگیر شده بر روی خودروبر
  • لزوم اخذ صلاحیت ایمنی پیمانکاران جهت شرکت در مناقضات
  • تمدید مهلت ارایه مدارک جهت استفاده از طرح بیمه رانندگان
  • صحت سنجی کد های پستی از طریق سامانه انبار ها
تاریخ انتشار: 94/07/26
کد خبر: 940726۶۲

وزیر راه وشهرسازی از ایستگاه و اداره کل راه آهن کرمان بازدید و با حضور وی، آخرین ظرفیت خطوط ریلی استان و جابجایی بار و مسافر از این مسیر مورد بررسی قرار گرفت.n00063395-b

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران؛ عباس آخوندی وزیر راه و شهر سازی ۲۰شهریورماه جاری در رأس هیأتی و با حضور معاون عمرانی استاندار، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولین استانی از ایستگاه مسافری کرمان بازدید کرد.

وزیر راه و شهرسازی در جریان این بازدید آخرین ظرفیت خطوط ریلی استان و جابجایی بار و مسافر از این مسیر را مورد بررسی قرار داد.

براساس این گزارش سید مصطفی داودی سرپرست راه آهن کرمان در این جلسه ضمن ارائه گزارشی در رابطه با مشکلات این اداره کل به وزیر راه و شهرسازی، خواستار رفع مشکل سند مالکیت زمینهای ایستگاه راه آهن کرمان و باز پس گیری زمینهای راه آهن از شهرداری شد.

وی همچنین خواستار بازنگری در احداث خطوط راه آهن در مناطق ماسه گیر و حل معضل مناطق ماسه گیر شد و افزود: راه آهن کرمان در ابتدا و انتها درگیر ماسه بادی است، بخصوص در مسیر فهرج- نمکزار که خط آهن توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل احداث شده بدون اینکه تمهیداتی برای رفع مشکل ماسه گیر بودن خطوط ریلی اندیشیده شود.

داودی با اشاره به قدمت بیش از ۳۰ ساله خط و وجود تراورس های چوبی و فلزی فرسوده و ریل های قدیمی در مسیر کرمان- بافق ادامه داد: در بعضی از نقاط این مسیر، سرعت سیر قطارها به حدود ۳۵ کیلومتر در ساعت می رسد که بهسازی ۵۰ کیلومتر از این مسیر در برنامه کاری سال جاری این اداره کل است که در نتیجه آن، سرعت و ایمنی سیر قطارها افزایش خواهد یافت.

وی در این جلسه خواستار اتصال ریلی کرمان به جیرفت در خصوص حمل محصولات کشاورزی و اتصال ریلی کرمان به سیرجان برای جابجایی بارهای معدنی و فلزی توسط راه آهن و انتقال بار از جاده به ریل شد.
نمایندگان مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی و مسئولین استانی نیز خواستار راه اندازی قطار ریل باس حومه ای در مسیرهای کرمان- بم و کرمان- زرند- یزد شدند.

در این دیدار وزیر راه و شهرسازی ضمن ابراز رضایت از وضعیت و نوع خدمات دهی اداره کل راه آهن کرمان، دستور پیگیری برای صدور اسناد مالکیت ایستگاه راه آهن کرمان را صادر کرد.

تشکیل کمیته ای جهت بررسی و اصلاح اسناد و باز پس گرداندن زمینهای راه آهن، بررسی و مطالعه جهت احداث خط آهن کرمان- سیرجان و مطالعه جهت راه اندازی قطار حومه ای از دیگر دستورات وزیر راه و شهرسازی در این جلسه بود.